PJP Piping

PJP Piping  är ett mångsidigt företag specialiserat inom svetsning, framförallt i rostfritt stål, som erbjuder tjänster och produkter för industriella applikationer.

 

Stål & rör-tjänster

Mångsidigt företag specialiserat inom svetsning, framförallt i rostfritt stål, som erbjuder tjänster och produkter för industriella applikationer. Deras expertis sträcker sig över ett brett spektrum av rörtjänster, inklusive rörsvetsning för industrin, ångledningar, kyla, industri-VVS, reparationer, rörisolering och smide.

 

Svetsning & skärning

PJP Piping har ett omfattande utbud av utrustning för svetsning, skärning och lödning och erbjuder anpassade analyser och beräkningar för ångledningar, vilket säkerställer att varje kund får en lösning som är skräddarsydd för deras specifika behov.

Rörentreprenader inom kylsektorn

PJP Piping fokuserar på rörentreprenader inom kylsektorn och är aktivt inom andra relaterade områden inom rörbranschen. De är även engagerade i tillverkningen av värme- och kylprodukter och bedriver verksamhet som är förenlig med dessa områden. Med sin expertis inom värme- och sanitetsarbeten, är PJP Piping AB en pålitlig partner för industriella kunder som söker högkvalitativa och anpassningsbara lösningar inom sitt område.