VIMAB

Branschledande inom ventilservice

VIMAB är rätt val för din ventilservice. Med vår expertis och din kunskap förbättrar och effektiviserar vi ditt ventilunderhåll, med betydande kostnadsbesparingar som resultat. Att reparera dina ventiler istället för att köpa nya är dessutom bra ur hållbarhetssynpunkt. För ventiler som presterar optimalt dag ut och dag in – året runt.

Kunskap och hantverk i världsklass

Vi erbjuder ledande nationell och internationell ventilservice, och arbetar i alla branscher med alla ventiltyper. Vår verksamhet bedrivs på fem ställen i Sverige med huvudkontoret i Motala och filialer i Perstorp, Söderhamn, Stenungsund, Stockholm samt ett dotterbolag i Norge. Vår huvudsakliga verksamhet består av att reparera och underhålla ventiler ute hos kunderna och i egna lokaler.

Vårt ventillager

När du behöver en ventil eller reservdel är chansen stor att den finns hos oss. Vi har ett välsorterat lager, med över tusen nya och renoverade ventiler av varierande dimensioner, typer och fabrikat. Du kan räkna med kort leveranstid, konkurrenskraftiga priser och kvalitetssäkring utförd av en tredje part.

Vår kunskap skapar trygghet

När du söker trygg ventilservice är VIMAB rätt val. Hög kunskap, kvalitet och tillgänglighet gör att vi kan utföra såväl akuta insatser som planerade omfattande revisioner av din verksamhet. Våra servicetekniker har avancerad mobil utrustning för tillförlitliga tester och mätningar på plats i din anläggning. Tillsammans med över 30 års erfarenhet ser vi till att du minskar onödiga kostnader och ökar livslängden på ventilerna.